Mesoterapi og Microneedling


Mesoterapi Rosacea (75 min.)
Behandlingen indeholder : hudanalyse - afrensning - mesoterapi med nano nåle og produkter, der reducerer rødme og skaber balance i huden - en beroligende maske - en beroligende creme
995 kr.
Microneedling ansigtsbehandling & decollete inkl. retning og farvning af bryn og vipper (90 min.)
SkinPen behandlingen kan friske huden op, fjerne fine linjer, reducere rynker og dermed få huden til at se yngre ud. *Anti-Rynke Behandling gennemføres typisk med en nålelængde på mellem 0,25 og 0,75 mm. Allerede under behandlingen kan der ses en effekt og denne er optimal dagen efter behandlingen. Ønsker man at fastholde effekten, kan de anbefales at behandlingen gentages hver 6-8 uge. *Acne Ar * Denne behandling kan nedbryde acne ar ved at stimulere den underliggende hud til at producere nyt kollagent væv. Nåledybden vil typisk være fra 0,5 og op til 1,5 mm.
995 kr.

Behandlinger til mænd


Mesoterapi for mænd (30 min.)
Behandlingen indeholder: hudanalyse - afrensning - ultralyd peeling / frugtsyre - mesoterapi - ampuller - en beroligende maske - dagcreme til mænd
995 kr.

Kemiske Peelinger mod pigmentpletter & rynker


Dr. Babors AHA- frugtsyrebehandling (60 min.)
TheraPRO Peels - er NY og en af mest sofistikerede former for frugtsyrer behandling. TheraPRO peels har en fantastisk effekt på acne, solskadet hud, rynker og pigmentskjolder. Stimulerer cellefornyelse, forbedrer hudens tilstand og fugtindhold, så huden ser mere glat, samt yngre og sundere ud
795 kr.
Mesoéclat peeling (45 min.)
Denne Mesopeel er et godt alternativ til dig der ønsker en anti-aging peeling uden botox og fillers. Behandlingen er bedre kendt som ” The Red-carpet Treatment,” da Mesoeclat er en af de mest anvendte peelinger i LA, før en tur på den røde løber. Behandlingen mindsker fine linjer, grov hud, mindsker røde ar, genopbygger huden og jævner hudtonen. Mesoeclat giver et langt bedre resultat end traditionelle frugtsyrebehandlinger. Denne kliniske behandling må kun udføres på dermatologiske klinikker og den er derfor uden sammenligning med almindelige kosmetolog behandlinger.
950 kr.
Cosmelan (45 min.)
Cosmelan er en peeling, der både fjerner pigmentpletter og skjolder og samtidig ensarter din hudtone, og giver dig et friskere udseende. Cosmelan er god til de dybe pigmenteringer, hvor laseren ikke kan nå ned. Cosmelan er især udviklet til melasma, som typisk ses som store pigmentskjolder i panden, på kinderne og på overlæben. Cosmelan er endvidere god til alle hudtyper og hudfarver. BEHANDLINGEN BESTÅR AF 2 TRIN: EN PEELING I KLINIKKEN. ET FORLØB MED HJEMMEPLEJEPRODUKTER.
3900 kr.

Kropsbehandlinger


Dermamelan Intim Blegning (55 min.)
Dermamelan Intimate er en meget effektiv behandling mod pigment på intime områder. Hudtype: Alle Hudtyper Dermamelan Blegning områder der behandles: Genitialer Anus Inderlår Lysk
3900 kr.

Klassiske Ansigtsbehandlinger


Collagen 360 ansigtsbehandling inkl. voks af overlæbe/ hage/ næse eller farvning af øjenbryn og vipper & diamantslibning (75 min.)
Ansigtsbehandling med en opstrammende effekt der reaktiverer kollagensyntesen. Behandler tab af fasthed og rynkedannelse. Behandlingen omfatter ansigtspleje, hals og decolleté.
795 kr.
Energy C inkl. voks af overlæbe/ hage/ næse eller farvning af øjenbryn og vipper inkl. diamantslibning (60 min.)
Behandlingens antioxidative egenskaber modvirker den skadelige effekt af ultraviolet lys, og forhindrer for tidlig aldring pga. solpåvirkning. Kombinationen af de aktive ingredienser fugter og mindsker fine rynker og ekspressionlinjer. Det høje indhold af vitamin C lysner huden og giver vitalitet. Ideel behandling til hud der er svækket på grund af solpåvirkning, rygning, strenge diæter eller stress. Behandlingen omfatter ansigtspleje, hals og decolleté.
845 kr.

Behandlinger af uren hud, akne & akne ar


Acnelan ( behandling inkl. produkter) (60 min.)
Acnelan acne solution fra Mesoestetic er et banebrydende produkt indenfor behandling af akne. Acnelan er en kombination af professionel klinikbehandling og egenbehandling derhjemme med en komplet serie af Acnelan produkter.Efter behandlingen instrueres du i at anvende de skræddersyede Acnelan produkter derhjemme.
1495 kr.

Månedens Tilbud ( Her finder du specielle tilbud på udvalgte behandlinger, der ændres hver måned.)


Facial DeLuxe inkl. behandling af hals og decolleté ( udløber d.20 Aug. 2022) (75 min.)
Behandling indeholder : hudanalyse -afrensning- diamantslibning - retning og farvning af øjenbryn og vipper - dybderens -maske -ansigts massage - dagcreme
695 kr.
Stem Cell ( udløber d. 27.Aug.2022 ) inkl. retning & farvning af bryn og vip per (60 min.)
En lækker behandling til moden hud. Stem Cell efterlader huden silkeblød uden at fedte. Behandlingen omfatter også farvning af øjenbryn og vipper .
695 kr.